Ξεκινάμε από την αρχή του αγροτικού πολιτισμού, ζυμώνοντας και φτιάχνοντας ψωμί από γηγενείς ποικιλίες δημητριακών και ψήνοντας το στην φωτιά των ξύλων.
Παρουσιάζουμε τις πολιτιστικές ρίζες και τεχνικές της ελληνικής χοϊκής γαστρονομίας σε υπαίθρια φωτιά. Απολαμβάνουμε το φαγητό που μαγειρέψαμε, συνοδεύοντάς το με γεύσεις που το ολοκληρώνουν ως γαστρονομική εμπειρία της φωτιάς.
Παρουσιάζουμε την ιστορία της αρτοποίησης στο χώρο της Μεσογείου και ζυμώνουμε ψωμί με ελληνικές γηγενείς ποικιλίες και φυσικό προζύμι. Ψήνουμε τη ζύμη σε υπαίθρια φωτιά και γευόμαστε το ψωμί με λάδι άγριας ελιάς και βότανα.
Η ελληνική κουζίνα, της διαύγειας και της σαφήνειας των αισθήσεων, όπως αποκαλύπτεται από παραδοσιακές συνταγές της υπαίθρου. Αντίκρυ στις φλόγες, μέσα στο χώμα ή σε χειροποίητους φούρνους, μαγειρεύουμε σε χαμηλές ή ψηλές θερμοκρασίες, κρέατα, λαχανικά και παραδοσιακά πιάτα.
Για ιδιωτικές και εταιρικές Εμπειρίες επικοινωνήστε μαζί μας,
στέλνοντας email στο sales@nomadeetsauvage.gr