Ακολουθούμε την εναλλαγή των εποχών στις εικόνες και στα υλικά, για να στήσουμε τη κουζίνα και το τραπέζι μας.
Συλλέγουμε από την άγρια φύση, τα χόρτα, τα βότανα , τα μανιτάρια, τα φρούτα.
Παίρνουμε από κυνηγούς και ψαράδες τα κυνήγια τους.
Από αγρότες, κτηνοτρόφους και παραγωγούς, αλεύρια, γάλατα, ελαιόλαδα, βούτυρα, κρέατα και λαχανικά.
Μαγειρεύουμε και αρωματίζουμε τα υλικά στις φλόγες και στον καπνό των ξύλων και
δημιουργούμε πιάτα που η γαστρονομική τους αισθητική φανερώνεται
από την διατήρηση της γεύσης των υλικών και την συνύπαρξη τους στο φυσικό τους περιβάλλον.
Κάποιες φορές είτε για να διατηρήσουμε είτε για να πάρουμε τον γευστικό πυρήνα των πρώτων υλών, χρησιμοποιούμε φυσική επεξεργασία όπως η αποξήρανση, το κάπνισμα, η συμπύκνωση, η εκχύλιση και η απόσταξη.
Κρασιά και αποστάγματα του κάθε τόπου συνοδεύουν τα γεύματα μας.
[event-list]
Συλλογή άγριων βοτάνων και καρπών και υπαίθριες αποστάξεις και εκχυλίσεις |
Τεχνικές μαγειρικής σε υπαίθρια φωτιά |
Συλλογή άγριας τροφής και μαγειρική σε υπαίθρια φωτιά |
Παρασκευή Ψωμιού |
Για ιδιωτικές και εταιρικές Εμπειρίες επικοινωνήστε μαζί μας,
στέλνοντας email στο sales@nomadeetsauvage.gr